- Štítky blogu
- pec Ignis
- pečení v peci ignis
- recept
- domácí pečivo
- recepty
- pec na pizzu
- hovězí maso
- chléb
- montáž pece
- spokojení zákazníci
- pec ignis
- domácí pečení
- pec na chléb
- vepřové maso
- kváskový chléb
- vlastnosti pece
- návod
- návod na sestavení pece
- maso
- kvásek
- jak sestavit pec
- kvásková vánočka
- stavebnice
- vánočka
- inspirace
- vánoční výstava
- pečení chleba
- špaldová mouka
- vánoce
- kváskování
- c. k. polní kuchyně
- měření teploty
- těsto
- domácí bulky
- pečení v peci Ignis
- kuře
- žitný chléb
- dvě dobroty na jedno rozpálení pece
- pizza
- domácí pizza
- kuřecí maso
- video
- pikantní
- restaurace
- ubytování
- Česká Kanada
- koleno
- pečené koleno
- Rozhovor
Můžete se kdykoli odhlásit.
Video: Trhaný hovězí krk
Aby bylo hovězí maso opravdu měkké a šťavnaté, musíte ho péct opravdu pomalu. Nejlépe přes noc.
Ve videu vám ukážeme, jak by měla být rozpálená vaše pec Ignis, aby byl výsledek dokonalý.
Náš tip: Rozpalte pec, upečte v ní domácí chléb a do chladnoucí pece dejte přes noc péct hovězí maso podle našeho receptu. Výsledek bude famózní.
Náš další tip: Hovězí maso jsme zabalili do tortil a zapekli v kontaktním grilu. Ale ráno je pec ještě natolik vyhřátá, abyste si tortily mohli zapéct přímo v ní. Zkusíte to? Pochlubte se nám do komentáře nebo na našem facebooku.
Vy ještě nemáte svou pec Ignis? Ale to je velká škoda. Prohlédněte si naši nabídku. Určitě si vyberete.