Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.01.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
27.11.2020
Zvýšili jsme výrobní kapacitu na 5 násobek
S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme v Telči právě dokončili novou pec na výpal žárobetonových tvarovek. Právě v této peci pro vás budeme vypalov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.01.2021 Recepty
Pikantní kuřecí stehýnka
Máte rádi chilli? Pikantní maso opravdu můžete? Zkuste naši vynikající pikantní marinádu a upečte si kuřecí stehýnka ve své peci Ignis podle našeho vi... číst celé
08.01.2021 Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu... číst celé
17.12.2020 Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ignis-panem-eshop.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu ignis-panem-eshop.cz
  1. Společnost ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • číslo účtu
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Vladimírem Čermákem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice - poskytovatel služby Eshop-rychle
    • Raben Logistics Czech s.r.o., sídlem Komerční 535, 251 01 Nupaky - přeprava zásilek
    • PEKAB spol. s r.o., sídlem Haraštova 370/22, Tuřany, 620 00 Brno - účetnictví
    • ComGate Payments, a.s., Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové - platební brána

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@ignis-panem.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ignis-panem-eshop.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Pikantní kuřecí stehýnka
22.01.2021 Recepty
Pikantní kuřecí stehýnka
Máte rádi chilli? Pikantní maso opravdu můžete? Zkuste naši vynikající pikantní marinádu a upečte si kuřecí stehýnka ve své peci Ignis podle našeho vi... číst celé
Těsto na italskou pizzu
08.01.2021 Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu... číst celé
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
17.12.2020 Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb. číst celé
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
07.12.2020 Recepty
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
Upečte si v peci Ignis vynikající domácí bulky s trhaným vepřovým masem. Podívejte se, jak na to. Připravili jsme pro vás video s postupem i s rece... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

ALFA HEAT CZ, s. r. o.

Na Posvátné 181

588 56 Telč

Kontakty
Ing. Vladimír Čermák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz