Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.01.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
27.11.2020
Zvýšili jsme výrobní kapacitu na 5 násobek
S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme v Telči právě dokončili novou pec na výpal žárobetonových tvarovek. Právě v této peci pro vás budeme vypalov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.01.2021 Recepty
Pikantní kuřecí stehýnka
Máte rádi chilli? Pikantní maso opravdu můžete? Zkuste naši vynikající pikantní marinádu a upečte si kuřecí stehýnka ve své peci Ignis podle našeho vi... číst celé
08.01.2021 Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu... číst celé
17.12.2020 Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pikantní kuřecí stehýnka
22.01.2021 Recepty
Pikantní kuřecí stehýnka
Máte rádi chilli? Pikantní maso opravdu můžete? Zkuste naši vynikající pikantní marinádu a upečte si kuřecí stehýnka ve své peci Ignis podle našeho vi... číst celé
Těsto na italskou pizzu
08.01.2021 Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu... číst celé
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
17.12.2020 Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb. číst celé
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
07.12.2020 Recepty
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
Upečte si v peci Ignis vynikající domácí bulky s trhaným vepřovým masem. Podívejte se, jak na to. Připravili jsme pro vás video s postupem i s rece... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

ALFA HEAT CZ, s. r. o.

Na Posvátné 181

588 56 Telč

Kontakty
Ing. Vladimír Čermák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz