Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
05.02.2021
Nové příslušenství: Hrablo s mosazným kartáčem
Novinka v naší nabídce! Pořídili jsme pro vás skvělou vychytávku: Hrablo s mosazným kartáčem. A k čemu vám takové hrablo bude dobré? Je to neocenit... číst celé
27.11.2020
Zvýšili jsme výrobní kapacitu na 5 násobek
S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme v Telči právě dokončili novou pec na výpal žárobetonových tvarovek. Právě v této peci pro vás budeme vypalov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
06.04.2021 Pece Ignis
Rozhovor: O pečení v peci Ignis
Co je pec Ignis, jak si ji postavit, z čeho je vyrobená a jak se v ní peče? Na tyto i další otázky odpovídá jednatel společnosti Alfa Heat CZ, s.r.o. ... číst celé
23.02.2021 Recepty
Pečená kolena
Pečené koleno je vynikající českou pochoutkou. A co teprve kolena pečená v peci vytápěné dřevem? To je teprve lahůdka. číst celé
Statek Číměř: Stylové ubytování, domácí kuchyně a speciality z pece Ignis
Statek Číměř - to je malebné místo, které dýchá historií a voní dobrým jídlem. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Těsto na italskou pizzu

Těsto na italskou pizzu

Fantazii se meze nekladou. A tak si na svou pizzu dejte cokoliv, co vám chutná. Děti si moc rádi "zdobí" a dochucují svou pizzu. Je to zábava pro celou rodinu. A co teprve, když se to celé děje u rozpálené pece a vůně dobrého jídla se mísí s vůní dřeva. Lahůdka...

Že nemáte svůj osvědčený recept na těsto na pizzu? My ano. Je jednoduchý a ověřený mnoha mlsnými jazýčky. Zkuste ho taky.

Ingredience:

  • 1 kostka kvasnic
  • 1 lžíce cukru
  • 0,5 l teplé vody
  • 5 lžic olivového oleje
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • 1 kg hladké mouky
  • sůl

Postup:

Kvasnice rozdrobíme, přidáme cukr a trochu teplé vody. Necháme vzejít kvásek (5-10 minut). Přidáme zbytek vody, olej, jogurt, mouku a sůl.

Zpracujeme těsto, které se nelepí. Pořádně prohněteme.

Olejem vymažeme mísu, do které těsto dáme kynout. Mísu zakryjeme potravinářskou fólií. Necháme kynout asi 1 hodinu. Po vykynutí rozdělíme těsto na cca 250 g velké kusy, vyválíme koule a dáme na tác, přikryjeme fólií a necháme 15 minut dokynout.

A můžeme dělat pizzy. Pokud nám nějaké těsto zbyde, můžeme si je do příště nechat v lednici.

Dobrou chuť!

Zobrazit nabídku pecí

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

ALFA HEAT CZ, s. r. o.

Na Posvátné 181

588 56 Telč

Kontakty
Ing. Vladimír Čermák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz