Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.01.2022
Akční nabídka: Lopata nebo prkénko zdarma
Novoroční akce je obzvláště vypečená. Rozdáváme dárky ke dvěma našim nejoblíbenějším sadám: IGNIS BASIS+ a IGNIS CIRCUM. Akce platí od 1. 1. 20... číst celé
01.12.2021
Nové dárkové poukazy
Pec IGNIS je skvělým dárkem. Ať už k Vánocům, k narozeninám, k výročí nebo třeba k odchodu do důchodu. Ale co si budeme povídat, taková 300 kilová pec... číst celé
16.04.2021
Ošatky na chléb z přírodního pedigu
V čem necháváte kynout těsto na domácí chléb? Vyzkoušejte naše ošatky z přírodního pedigu. Skvěle si rozumí s kváskovým i kvasnicovým těstem a dají va... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10.12.2021 Recepty
Celozrnná kvásková vánočka
Kvásková vánočka nádherně provoní váš byt Vánocemi. Pojďte si ji upéct podle našeho receptu z celozrnné špaldové mouky. Oprašte tradici našich babiček... číst celé
30.11.2021 Pece Ignis
Pec Ignis na Vánoční výstavě v Betlémské kapli
Na vánoční výstavu s názvem "Jak se co dělávalo" neodmyslitelně patří pec na chleba. Hrdě se hlásíme k tomu, že na výstavě v Betlémské kapli můžete vi... číst celé
16.11.2021 Recepty
Recept: Mrkvánky s povidly
Máte chuť na něco sladkého? Upečte si v peci Ignis vynikající lehké taštičky z mrkvového těsta plněné povidly. Úplně se rozplývají na jazyku. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Inspirace: Dobroty z pece Ignis
27.09.2021
Recepty

Inspirace: Dobroty z pece Ignis

"Co pečete o víkendu?" Na to se většinou ptáme na našem facebooku a těšíme se na inspiraci, co dobrého bychom si mohli zase připravit.

Klasikou jsou samozřejmě chleby všech možných druhů a pizza na tisíce způsobů.

Vynikající je také maso pečené v peci Ignis. Pokud sledujete náš Youtube kanál, určitě už jste některý z našich osvědčených receptů vyzkoušeli.

Ale teď pro vás máme tři novinky - tipy na pečení od našeho milého zákazníka.

Slaný závin z listového těsta

Slaný závin je jednoduchým a vynikajícím pohoštěním pro vaše hosty. 

Rozválejte listové těsto, položte na něj plátky mozarelly, prosciuta a parmazán. Závin smotejte, potřetze vejcem a pečte dozlatova.

 

Hermelín v listovém těstě

Hermelín obalte prosciutem a poté zabalte do listového těsta. Pečte v rozpálené peci dozlatova.

Vynikající je i bezmasá varianta bez prosciuta.

 

Skládaný chléb

Základem je recept na italský bílý chléb. Těsto vyválejte na dlouhý plát, ten potřete olivovým olejem a potřete drceným orestovaným česnekem. Těsto potom naskládejte do formy a pečte dozlatova.

Tip: Do těsta kromě česneku můžete zamíchat cokoliv podle své chuti. Vynikající jsou třeba olivy, bylinky, prosciuto nebo sušená rajčata.

 

Sdílení na facebooku. Ikona z flaticon.com

Baví vás pečení a rádi zkoušíte něco nového? Podělte se s námi. Sdílejte své recepty a fotografie na našem facebooku. Stejně tak se tam můžete inspirovat od našich spokojených zákazníků. Těšíme se na vás :-)

 

Zobrazit nabídku pecí

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli