Novinky
06.01.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti.
Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty...
číst celé
27.11.2020
Zvýšili jsme výrobní kapacitu na 5 násobek
S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme v Telči právě dokončili novou pec na výpal žárobetonových tvarovek.
Právě v této peci pro vás budeme vypalov...
číst celé
Blog
22.01.2021
Recepty
Pikantní kuřecí stehýnka
Máte rádi chilli? Pikantní maso opravdu můžete? Zkuste naši vynikající pikantní marinádu a upečte si kuřecí stehýnka ve své peci Ignis podle našeho vi...
číst celé
08.01.2021
Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu...
číst celé
17.12.2020
Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb.
číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Jednoduchý chléb
Ingredience:
- ½ kg chlebové mouky;
- ½ kg žitné mouky; semínka (slunečnice, len, sezam, dýně… dle chuti);
- 700 ml vody;
- 4 lžičky soli;
- 2 lžíce oleje;
- 1 lžíce cukru;
- 2 lžíce bílého jogurtu;
- 1 lžíce octa;
- 2 balíčky suchého droždí
Postup:
Zamícháme a pak hněteme 5 minut elektrickým hnětačem nebo ručně; dáme na 1 až 2 hodiny kynout, pak zpracujeme do tvaru. Dáme na plech nebo do ošatky a pod utěrkou necháme dalších 20 minut odpočinout. Pečeme přímo na podlaze pece nebo na plechu 20 minut při 240°C a pak dalších 40 minut při 160°C. Do pece před pečením dáme hrnek s vodou.