Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.07.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
16.04.2021
Ošatky na chléb z přírodního pedigu
V čem necháváte kynout těsto na domácí chléb? Vyzkoušejte naše ošatky z přírodního pedigu. Skvěle si rozumí s kváskovým i kvasnicovým těstem a dají va... číst celé
05.02.2021
Nové příslušenství: Hrablo s mosazným kartáčem
Novinka v naší nabídce! Pořídili jsme pro vás skvělou vychytávku: Hrablo s mosazným kartáčem. A k čemu vám takové hrablo bude dobré? Je to neocenit... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.06.2021
Video: Trhaný hovězí krk
Pomalu pečené hovězí maso je pochoutkou, která se nepřejí. Podívejte se na náš videonávod, jak si takové vynikající masíčko upéct v peci Ignis. číst celé
C. K. Polní pekárna: Pec Ignis v originálním pojetí
Pan Milan Rousek, nadšený provozovatel C. K. Polní kuchyně, nedávno představil svůj úplně nový projekt. Na akcích s historickou tématikou bude také pé... číst celé
12.04.2021 Recepty
Francouzské bagety
Milujete tu chuť nadýchané francouzské bagety s křupavou kůrkou? A co teprve když si ji upečete v peci vytápěné dřevem a ještě za tepla potřete máslem... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Video: Trhaný hovězí krk
04.06.2021
Video: Trhaný hovězí krk
Pomalu pečené hovězí maso je pochoutkou, která se nepřejí. Podívejte se na náš videonávod, jak si takové vynikající masíčko upéct v peci Ignis. číst celé
C. K. Polní pekárna: Pec Ignis v originálním pojetí
C. K. Polní pekárna: Pec Ignis v originálním pojetí
Pan Milan Rousek, nadšený provozovatel C. K. Polní kuchyně, nedávno představil svůj úplně nový projekt. Na akcích s historickou tématikou bude také pé... číst celé
Francouzské bagety
12.04.2021 Recepty
Francouzské bagety
Milujete tu chuť nadýchané francouzské bagety s křupavou kůrkou? A co teprve když si ji upečete v peci vytápěné dřevem a ještě za tepla potřete máslem... číst celé
Rozhovor: O pečení v peci Ignis
06.04.2021 Pece Ignis
Rozhovor: O pečení v peci Ignis
Co je pec Ignis, jak si ji postavit, z čeho je vyrobená a jak se v ní peče? Na tyto i další otázky odpovídá jednatel společnosti Alfa Heat CZ, s.r.o. ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

ALFA HEAT CZ, s. r. o.

Na Posvátné 181

588 56 Telč

Kontakty
Ing. Vladimír Čermák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
ALFA HEAT CZ, s.r.o. 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz