Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2021
Akční nabídka: DÁREK ke každé stavebnici Ignis
Na říjen jsme si pro vás připravili tři různé dárky. Vyberte si jednu ze stavebnic pece Ignis a my vám dárek automaticky přibalíme. Akce platí ... číst celé
15.09.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
16.04.2021
Ošatky na chléb z přírodního pedigu
V čem necháváte kynout těsto na domácí chléb? Vyzkoušejte naše ošatky z přírodního pedigu. Skvěle si rozumí s kváskovým i kvasnicovým těstem a dají va... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
27.09.2021 Recepty
Inspirace: Dobroty z pece Ignis
Máme pro vás inspiraci od našeho spokojeného zákazníka. Vyzkoušejte slaný závin z listového těsta, hermelín v listovém těstě nebo skládaný chléb. číst celé
23.09.2021 Pece Ignis
Pec Ignis - stavebnice z žárobetonu
Čím je pec Ignis jiná než ostatní pece na chléb a pizzu? Zvládnete si ji totiž postavit sami ze žárobetonové stavebnice. Stavět ze žárobetonových dílů... číst celé
27.07.2021 Pece Ignis
Videonávod na sestavení pece
Chystáte se na stavbu pece z naší žárobetonové stavebnice? Podívejte se na náš videonávod, ať víte, jak na to. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • číslo účtu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Inspirace: Dobroty z pece Ignis
27.09.2021 Recepty
Inspirace: Dobroty z pece Ignis
Máme pro vás inspiraci od našeho spokojeného zákazníka. Vyzkoušejte slaný závin z listového těsta, hermelín v listovém těstě nebo skládaný chléb. číst celé
Pec Ignis - stavebnice z žárobetonu
23.09.2021 Pece Ignis
Pec Ignis - stavebnice z žárobetonu
Čím je pec Ignis jiná než ostatní pece na chléb a pizzu? Zvládnete si ji totiž postavit sami ze žárobetonové stavebnice. Stavět ze žárobetonových dílů... číst celé
Videonávod na sestavení pece
27.07.2021 Pece Ignis
Videonávod na sestavení pece
Chystáte se na stavbu pece z naší žárobetonové stavebnice? Podívejte se na náš videonávod, ať víte, jak na to. číst celé
Video: Trhaný hovězí krk
04.06.2021
Video: Trhaný hovězí krk
Pomalu pečené hovězí maso je pochoutkou, která se nepřejí. Podívejte se na náš videonávod, jak si takové vynikající masíčko upéct v peci Ignis. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

ALFA HEAT CZ, s.r.o. 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz