Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.01.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
27.11.2020
Zvýšili jsme výrobní kapacitu na 5 násobek
S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme v Telči právě dokončili novou pec na výpal žárobetonových tvarovek. Právě v této peci pro vás budeme vypalov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
08.01.2021 Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu... číst celé
17.12.2020 Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb. číst celé
07.12.2020 Recepty
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
Upečte si v peci Ignis vynikající domácí bulky s trhaným vepřovým masem. Podívejte se, jak na to. Připravili jsme pro vás video s postupem i s rece... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Těsto na italskou pizzu
08.01.2021 Recepty
Těsto na italskou pizzu
Pizza je vynikajícím rychlým pohoštěním pro návštěvu i vděčným jídlem pro děti za odměnu. Každý ji má rád jinak. Proč ne. Tak ať si ji každý sám dochu... číst celé
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
17.12.2020 Recepty
Kuře po marocku a kváskový žitný chléb
Ukážeme vám, jak využít svou pec naplno. Při jednom rozpálení pece si upečeme kuře po marocku a kváskový žitný chléb. číst celé
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
07.12.2020 Recepty
Domácí bulky s trhaným vepřovým masem
Upečte si v peci Ignis vynikající domácí bulky s trhaným vepřovým masem. Podívejte se, jak na to. Připravili jsme pro vás video s postupem i s rece... číst celé
Jednoduchý chléb
19.05.2015 Recepty
Jednoduchý chléb
Upečte si domácí chléb s křupavou kůrkou... Chléb pečený v peci na dřevo má v sobě kouzlo starých časů. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

ALFA HEAT CZ, s. r. o.

Na Posvátné 181

588 56 Telč

Kontakty
Ing. Vladimír Čermák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz