Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2021
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
05.02.2021
Nové příslušenství: Hrablo s mosazným kartáčem
Novinka v naší nabídce! Pořídili jsme pro vás skvělou vychytávku: Hrablo s mosazným kartáčem. A k čemu vám takové hrablo bude dobré? Je to neocenit... číst celé
27.11.2020
Zvýšili jsme výrobní kapacitu na 5 násobek
S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme v Telči právě dokončili novou pec na výpal žárobetonových tvarovek. Právě v této peci pro vás budeme vypalov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
06.04.2021 Pece Ignis
Rozhovor: O pečení v peci Ignis
Co je pec Ignis, jak si ji postavit, z čeho je vyrobená a jak se v ní peče? Na tyto i další otázky odpovídá jednatel společnosti Alfa Heat CZ, s.r.o. ... číst celé
23.02.2021 Recepty
Pečená kolena
Pečené koleno je vynikající českou pochoutkou. A co teprve kolena pečená v peci vytápěné dřevem? To je teprve lahůdka. číst celé
Statek Číměř: Stylové ubytování, domácí kuchyně a speciality z pece Ignis
Statek Číměř - to je malebné místo, které dýchá historií a voní dobrým jídlem. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@ignis-panem.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozhovor: O pečení v peci Ignis
06.04.2021 Pece Ignis
Rozhovor: O pečení v peci Ignis
Co je pec Ignis, jak si ji postavit, z čeho je vyrobená a jak se v ní peče? Na tyto i další otázky odpovídá jednatel společnosti Alfa Heat CZ, s.r.o. ... číst celé
Pečená kolena
23.02.2021 Recepty
Pečená kolena
Pečené koleno je vynikající českou pochoutkou. A co teprve kolena pečená v peci vytápěné dřevem? To je teprve lahůdka. číst celé
Statek Číměř: Stylové ubytování, domácí kuchyně a speciality z pece Ignis
Statek Číměř: Stylové ubytování, domácí kuchyně a speciality z pece Ignis
Statek Číměř - to je malebné místo, které dýchá historií a voní dobrým jídlem. číst celé
Pikantní kuřecí stehýnka
22.01.2021 Recepty
Pikantní kuřecí stehýnka
Máte rádi chilli? Pikantní maso opravdu můžete? Zkuste naši vynikající pikantní marinádu a upečte si kuřecí stehýnka ve své peci Ignis podle našeho vi... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

ALFA HEAT CZ, s. r. o.

Na Posvátné 181

588 56 Telč

Kontakty
Ing. Vladimír Čermák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz