Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2022
Ošatka zdarma k peci IGNIS
  Platnost akce: 1. 10. 2022 - 31. 10. 2022                         Září a říjen jsou u nás ve znamení pečení chleba. A t... číst celé
29.09.2022
Výprodej pecí II. jakosti
Právě teď si můžete objednat pec IGNIS BASIS nebo pec IGNIS BASIS+ ve druhé jakosti. Mimořádně nízká cena samozřejmě zohledňuje drobné vady, které ty... číst celé
01.12.2021
Nové dárkové poukazy
Pec IGNIS je skvělým dárkem. Ať už k Vánocům, k narozeninám, k výročí nebo třeba k odchodu do důchodu. Ale co si budeme povídat, taková 300 kilová pec... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
26.09.2022 Recepty
Domácí kváskový chléb
Upečte si vynikající kváskový chléb podle našeho osvědčeného receptu. Krásně voní po kmínu a chutná jako od babičky. číst celé
14.02.2022 Recepty
Dušená hovězí plec
Dušené hovězí maso je ideálním výživným pokrmem pro zimní měsíce. Vynikající zeleninovou omáčku s červeným vínem si zamilují dospělí i děti. číst celé
10.12.2021 Recepty
Celozrnná kvásková vánočka
Kvásková vánočka nádherně provoní váš byt Vánocemi. Pojďte si ji upéct podle našeho receptu z celozrnné špaldové mouky. Oprašte tradici našich babiček... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ALFA HEAT CZ, s.r.o., se sídlem Kroupova 795/65, 625 00 Brno, IČ 01517937, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 78453 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@ignis-panem.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Domácí kváskový chléb
26.09.2022 Recepty
Domácí kváskový chléb
Upečte si vynikající kváskový chléb podle našeho osvědčeného receptu. Krásně voní po kmínu a chutná jako od babičky. číst celé
Dušená hovězí plec
14.02.2022 Recepty
Dušená hovězí plec
Dušené hovězí maso je ideálním výživným pokrmem pro zimní měsíce. Vynikající zeleninovou omáčku s červeným vínem si zamilují dospělí i děti. číst celé
Celozrnná kvásková vánočka
10.12.2021 Recepty
Celozrnná kvásková vánočka
Kvásková vánočka nádherně provoní váš byt Vánocemi. Pojďte si ji upéct podle našeho receptu z celozrnné špaldové mouky. Oprašte tradici našich babiček... číst celé
Pec Ignis na Vánoční výstavě v Betlémské kapli
30.11.2021 Pece Ignis
Pec Ignis na Vánoční výstavě v Betlémské kapli
Na vánoční výstavu s názvem "Jak se co dělávalo" neodmyslitelně patří pec na chleba. Hrdě se hlásíme k tomu, že na výstavě v Betlémské kapli můžete vi... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Platební brána ComGate

ALFA HEAT CZ, s.r.o. 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz